Spring navigation over
Indhold start

Ny fase - Ny programleder

Med styregruppens godkendelse af den nye implementeringsplan den 18. november vil Adresseprogrammet gå ind i en ny fase. For at få den stærkest mulige opstilling i den nye fase, har Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter (MBBL) besluttet at rokere i programledelsen med virkning fra nytår.

Opdateret: 11.12.2014

Rokeringerne betyder at Else-Marie Ulvsgaard fra MBBL 1. januar overtager posten som programleder for Adresseprogrammet.

Else-Marie har indtil nu været projektleder for Taskforcen for supplerende adresser og har derfor et indgående kendskab til programmets indhold og organisering. Else-Marie har tidligere bl.a. arbejdet med fælles kommunale projekter som digital offentlig byggesagsbehandling og FOT.

Else-Marie_2

Billede: Else-Marie Ulvsgaard

Den nuværende programleder, Morten Lind, MBBL, overgår til en ny rolle som forretningsansvarlig i Adresseprogrammet. Morten vil bl.a. skulle have fokus på, at de planlagte gevinster realiseres bedst muligt, og på at programmets faglige indhold koordineres og leveres i den lovede kvalitet.

morten

Billede: Morten Lind

Nina Munkstrup fra MBBL bliver ny projektleder for Taskforcen for supplerende adresser. Nina har været medlem af taskforcen siden dens start og har således et fuldstændigt kendskab til de opgaver og udfordringer, som taskforcen skal løse i de kommende år.

nina_lille

Billede: Nina Munkstrup

Adresseprogrammets ”sikre hånd” som programkoordinator er fortsat Tanja Haagh Jensen fra MBBL.

tanja

Billede: Tanja Haagh Jensen